Založ si blog

Právnici sú najväčší škodcovia ľudského spoločenstva II.

      Generálna prokuratúra vraj urobila chybu a súd rozhodol, že Harabínovi má vyplatiť 150 000 €. Upozorňujem, že tie peniaze mu nevyplatí Generálna prokuratúra, veď kde by ich vzala. Musela by škodu zosobniť a či to urobí, silne pochybujem. Zaplatíme mu to my, občania.
      Potvrdzuje sa zase raz správnosť nadpisu môjho staršieho článku „Právnici sú najväčší škodcovia ľudského spoločenstva“. Keďže sudcovský stav je momentálne zapuzdrená cysta, za to, aký smrad vanie z budovy najvyššieho súdu, musím viniť všetkých sudcov. Vykopnúť svojho šéfa na Mars môžu iba sudcovia sami.
      Priznať tomuto „občanovi“ 150 000 € môže len druhý, taký istý. Veď takú sumu zarobí občan s čistým príjmom 625 € za 240 mesiacov, t.j. za 20 rokov!
      Smutné je, že podobný článok, niekedy aj dva, by som mohol napísať každý deň. Pred pár dňami museli pustiť z basy vykrádačov bankomatov, lebo iný šašo čosi pozabudol. Ďalší šašovia čušia a občania sa na toto bábkové divadlo pozerajú. Ja tiež nevidím riešenie, ako postupovať a túto kopu hnoja z augiášovho chlieva vymiesť, skúste niekto poradiť!

Právnici sú najväčší škodcovia ľudského spoločenstva IV.

11.02.2019

Ubehlo už 6 rokov odvtedy, čo som uverejnil prvé 3 diely môjho blogu o právnikoch. Bohužiaľ sa ukázalo, že tie články nestratili nič na aktuálnosti. Teraz nemôžem inak, ako pridať štvrtý. Dotlačilo ma k tomu rozhodnutie Ústavného súdu tlač info 7/2019 o neverejnom zasadnutí. V roku 2014 Slovenský parlament rozhodol, že všetci kandidáti na sudcov [...]

Právnici sú najväčší škodcovia ľudského spoločenstva III.

22.05.2014

Právnici tvoria zákony, podľa ktorých má spoločnosť fungovať. Ak človek zákon poruší, čaká ho sankcia. Tá môže byť nepríjemným prekvapením či už pre občana alebo firmu, lebo na Slovensku platí, že čím menšia škoda, tým väčšia sankcia. Príkladom sú bleskové tresty za krádež 0,05 m3 dreva v cene asi 0,6 €. Sudca udelí trest 6 mesiacov [...]

Aká má byť minimálna mzda ?

24.09.2013

Každý rok dochádza k polemikám o minimálnej mzde, teda o jej výške. Stretávajú sa tu záujmy zamestnancov (zastupujú ich odborári), zamestnávateľov a mieša sa do toho vláda, lebo tá vlastne minimálnu mzdu stanovuje. Aká teda má minimálna mzda byť ? Zamestnávatelia tvrdia, že čo najmenšia, aby boli konkurencieschopní, odborári chcú pochopiteľne čo [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

dusan800

Stránka bude dokazovať, že v mnohých životných situáciách by pomohlo, keby sme používali sedliacky zdravý rozum. Máme plno všemožných úradov, určite by sme však urobili dobre, keby sme zriadili "Úrad zdravého rozumu". Niečo by to samozrejme stálo, ale prvým krokom by mohlo byť zrušenie alebo oklieštenie všemožných inštitúcií, ktoré občania nepotrebujú, nechcú a napriek tomu existujú a ešte sa aj množia. Tým by si úrad na svoju činnosť "zarobil".

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 15560x
Priemerná čítanosť článkov: 2593x

Autor blogu

Kategórie