Právnici sú najväčší škodcovia ľudského spoločenstva II.

9. novembra 2013, dusan800, politika - ekonómia

      Generálna prokuratúra vraj urobila chybu a súd rozhodol, že Harabínovi má vyplatiť 150 000 €. Upozorňujem, že tie peniaze mu nevyplatí Generálna prokuratúra, veď kde by ich vzala. Musela by škodu zosobniť a či to urobí, silne pochybujem. Zaplatíme mu to my, občania.
      Potvrdzuje sa zase raz správnosť nadpisu môjho staršieho článku „Právnici sú najväčší škodcovia ľudského spoločenstva“. Keďže sudcovský stav je momentálne zapuzdrená cysta, za to, aký smrad vanie z budovy najvyššieho súdu, musím viniť všetkých sudcov. Vykopnúť svojho šéfa na Mars môžu iba sudcovia sami.
      Priznať tomuto „občanovi“ 150 000 € môže len druhý, taký istý. Veď takú sumu zarobí občan s čistým príjmom 625 € za 240 mesiacov, t.j. za 20 rokov!
      Smutné je, že podobný článok, niekedy aj dva, by som mohol napísať každý deň. Pred pár dňami museli pustiť z basy vykrádačov bankomatov, lebo iný šašo čosi pozabudol. Ďalší šašovia čušia a občania sa na toto bábkové divadlo pozerajú. Ja tiež nevidím riešenie, ako postupovať a túto kopu hnoja z augiášovho chlieva vymiesť, skúste niekto poradiť!